That's when I knew

Norwegian har gått på strejk vilket sätter hela mitt mående i gungning. Finns risk att det blir massa klydd med flyget och vi måste ju vara där till på fredag, då konserten är. Kan inte säga att jag sympatiserar med piloterna alls, jag är skitförbannad på dem. Det är så typiskt att något sånt här skulle hända just nu, när biljetterna till konserten äntligen kommit och jag trodde jag kunde sänka min stress- och ångestnivå lite. I värsta fall får vi boka ett nytt flyg och säga hejdå till dem pengarna... 
Igår hittade jag en jättesöt liten canvas på Tiger, så jag tänkte jag skulle öva på att måla med akvarell på den. Jag är inget stort fan av akvarell, jag föredrar akrylfärger. Men det blev ändå en fin tavla som jag ska ge till Sandra. 
  

Lawd

Lång förmiddag i skolan, med föreläsning och mojs. Efter lunchen åkte jag till psykiatrin och träffade en ny läkare. Betalade 300 kr för ett tjugo minuters besök yay. Träffade mamma efter skolan. Gick runt på stan, i affärer och i domkyrkan. Fikade lite och handlade godis till Let's Dance ikväll.